Dating

Maak uw keuze voor onze datingsite vergelijker:

Nederlandse-datingssites-vergelijkenDatingsite vergelijker Nederland | Belgische-datingssites-vergelijkenDatingsite vergelijker Belgie

Met websites in Nederland als Lexa.nl, Relatieplanet, e-Matching.nl, Match4Me, Parship.nl, 50plusmatch.nl, gayPARSHIP, be2.nl, Opzoeknaarjou.nl, Datingeasy.nl, Secondlove.nl, C-date.nl, Weetwiejedate, Nieuwerelatie.nl, Fuckbuddy.nl, eDarling.nl, Vijftigplusdating, Pepper, Alleenstaande-Vaders.nl, Alleenstaande-Moeders.nl, Victoriamilan.nl, Bilove.nl, en 50liefde. Deze websites worden vergeleken op basis van twee scores. Een score bepaalt de relevantie voor de door u geselecteerde doelgroep. Deze relevantie is subjectief en heeft als doel om bezoekers te helpen een de site te vinden die bij de selectiecriteria past.De tweede score is gebaseerd op de opties die de website aan haar bezoekers biedt, de prijs van de abonnementen en het aantal personen dat zich via de vergelijker bij deze website heeft aangemeld. Deze tweede score heeft als doel de kwaliteit van de website weer te geven.

Voor Belgie hebben we datingsites als Relatieplanet, Match4Me, 50plusmatch.nl, be2.nl, Secondlove.nl, Nieuwerelatie.nl, Victoriamilan.nl, Tesamen.be, en Bilove.nl. Ook hier geldt dat deze websites worden beoordeeld als bij de Nederlandse datingssites.

U ziet het, De vergelijkingssite.org is er ook voor het vergelijken van Nederlandse en Belgische datingssites!

  • Het aantal vergelijkende datingssites kan per dag verschillen. Bovenstaande websites is een momentopnamen.