Disclaimer

De vergelijkingssite.org is een onafhanklijke website, en is een initiatief van MISnld en Daisycon, verantwoordelijk voor de realisatie en data van deze website.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele inhoud en het gebruik van deze website. Door het gebruik van de site accepteert u deze disclaimer.


Wat doen wij zoal?

Wij bieden gebruikers van onze website om diensten en producten te vergelijken en overeenkomsten met verzekeraars af te sluiten. Dit doen wij geheel onafhankelijk, en we hebben totaal geen invloed op de gekozen of geleverde content wat de gebruiker te zien krijgt. De gebruiker is geheel interactief, wij zorgen alleen dat de data die wordt gegeneerd zoveel mogelijk up2date is, en zodoende een goed beeld aan de gebruiker laat zien.

Er kunnen geen rechten aanverleend worden als, door een foutief gegegeven of anders, de informatie niet wordt weergegeven. De gebruiker bepaald op een gegeven moment of deze deal voor hen acceptabel is.

De door de gebruikers gedane acties op basis van onze geleverde informatie en adviezen komen dan ook voor eigen risico, rekening en verantwoordelijkheid.


 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen, middels het contactforumlier.